3 Eylül 2007 Pazartesi

Tedavilerin başarı oranları, hastanın daha önce gördüğü sonuçsuz,oyalayıcı ve yan etkili tedavileri, yaşı, cinsiyeti, genel durumu, kan sayımı ve soru

Tedavilerin başarı oranları, hastanın daha önce gördüğü sonuçsuz,oyalayıcı ve yan etkili tedavileri, yaşı, cinsiyeti, genel durumu, kan sayımı ve sorunun metastaz (yayılım) durumları ile orantılı olarak değişmektedir. 1983 den bu yana isteyenlere uygulattığımız bilimsel, bitkisel ilaçlarla kanser tedavilerinin başarı oranları ortalaması % 50 dir.

Bu ortalama da, Güveloğlu'nun formüllerinin, medikal tedavilerde şu anda dünyanın en ileri kanser tedavisi olduğunun bir göstergesidir...

Güveloğlu bu oran ve sonuçları her zaman tarafsız bir bilim kurulu önünde,poliklinik deneylerle ispata hazırdır!


İŞTE; DÜNYAYA ÖRNEK BİR TEDAVİMİZ DAHA:
KÜÇÜK AZRAY'I DA LÖSEMİDEN, ÖLÜMDEN KURTARDIK!

Azra Demir 4,5 yaşında dünya tatlısı bir kız çocuğudur.Rize'de bir sağlık görevlisinin küçük kızı... İki yıl önce konulan tanının adı bile insanları ürpertmeye yetiyor. AML-M4 LÖSEMİ... Dünyada çaresi olmayan çaresiz bilinen, kemoterapilerle ömrü uzatılmaya çalışılan sorun!
Hani diğer adı ile
"KAN KANSERİ" olan.Hani devletimizin kesesinden yüz milyarlarca para verilerek uygulanan kemoterapilerle, kemik iliği nakilleri ile hastaları ancak bir-iki yıl yaşatılabilen öldürücü hastalık...Hani duygu sömürüsü yapılarak, tedavi edilerek kurtarılıyormuş gibi gösterilen ve sözde yardım ve araştırma derneklerine trilyonlarca lira bağış yapıldığı halde nereye gittiği belli olmayan, başkanlarının soruşturmalara uğradığı ve toplanan paraların kaynağı olan öldürücü, ürkütücü hastalık...Hani bu hastalığı özel çalışmaları ve bitkisel ilaçları ile 1987 den bu yana ortadan kaldıran Herbalist Atabay Güveloğlu'nun, bu başarısından dolayı, hayatlar kurtardığı için ilaç firmalarınca ve doktorlarca 20 yıldır resmi kanallı baskılar uygulattıran ve dünyada çaresiz bilinen öldürücü hastalık...
İşte küçük Azra bu soruna yakalanmıştı.Babası
Murat Demir Samsun 19 Mayıs Ün. Tıp.Fak. Hastanesine yatırdı kızını.Ailenin dünyaları yıkılmıştı.Bir kaç kemoterapiden sonra, bu ilaçların yan etkileri ile çocuğun önce barsakları birbirine yapıştı.Sonra akciğerleri iflas etti.Özetle 4 ayda çocuk daha da kötü oldu.Ölüm aşamasına geldiğinde babası, Herbalist Atabay Güveloğlu'nun başarısını duyarak çocuğu o hali ile hastaneden imza karşılığı çıkartıp kendi evine getirdi ve aradığı Güveloğlu'nun telefonda "Ağlamayın sayın Murat bey, sizin çocuğunuzu da kurtaracağım ve yine dünyaya örnek olacak bir tedavi yapacağım.İlaçlarınızı da madem bir sağlıkçısınız, size tedavi boyunca 6 ay ücretsiz, göndereceğim" diyerek özel hazırladığı ve gönderdiği bitkisel ilaçlarına başladılar.İkişer aylık üç dönem bu özel bitki özlerini içirdiler.Her gün biraz daha düzeldi. Bu gün bu kızımızda bu öldürücü sorunun izi bile yoktur...
Sadece kemoterapinin yan etkisi olan barsak sorununu düzeltmeye çalışıyorlar.Ama Lösemi kaybolmuş durumda.
Hiç bir hastalığı kalmamıştır.Hem de hastane raporları ile sabit şekilde... Bu bir tesadüf değildir ve 20 yılda yüzlerce lösemiliyi böyle bu özel bitkisel ilaçları ile kurtarmıştır.
Gerisini, gidiniz size sevgili güzel Azra'nın babası Sayın Murat Demir bey anlatsın arzu ederseniz. Cep tel: 0535 928 00 48
Rize 1 nolu sağlık ocağında görevlidir.

EN SON KURTARDIKLARINDAN BAZI ÖRNEKLER:

İşte son örneği bir doktorun eşidir.Meme kanserinden metastazlar olduğu halde Güveloğlu sayesinde kurtulmuştur.Doktor Serhat Çitoğlu' nun cep telefonu 0533 354 63 84 dür.
Yine son iyileşenlerden birisi de, Samsun Nüfus müdürü Sayın Zeliha Karaman'dır. Meme kanserinden çaresiz kalmış bir insanı Güveloğlu özel bitki özleri ile tamamen kurtarmıştır.
Hatay Emniyet Müdürü Sayın Osman beyin yakını Muzaffer Ayten de akciğer kanseri idi iyileşiyor.
Tümör 7,5 cm. idi iki ayda 1 cm.ye düştü. 6 ayda tamamen kurtulacaktır.



KANSER TEDAVİSİNDE HASTALAR, EN İYİ TEDAVİYİ BULMAK ZORUNDADIRLAR..!

Yukarıdaki çizelge tablo, bu çalışma ve başarılardan haberi olmayan insanlar için şaşkınlık ve şüphe yaratabilir. Çünkü kanser tedavileri konusu, çok istismar edilmektedir. Çaresiz damgası yemiş hastalıklarda kurtulma umudu ile çırpınan insanlar ve yakınları her duydukları kapıyı, doğru veya yanlışlığını araştırmadan çalmaktadırlar. "Kanseri 20 günde ortadan kaldırıyoruz" diyebilme cesaretini ve şarlatanlığını gösteren, kanıtları bulunmayan ve binlerce insanın klasik tedavileri bırakmasına neden olan bu insanlar ne tıp, ne de botanik bilimi ile en küçük ilgisi olmayan para peşindeki dolandırıcılar ve yardımcıları olan bazı sözde medya mensuplarıdırlar.

Hasta insanlarımızın bazıları veya yakınları ölüm korkusu ile "Denize düşenin yılana sarıldığı" misali, doktora gider gibi bu şarlatanlara gitmekte, verdikleri bir takım yetersiz maddeleri kullanarak, daha yüksek şans tanıyan diğer gerçek tedavilerden uzaklaşıp kendi sonlarını getirmektedirler.

Ancak bu sitedeki olay,web sitesinin tamamını incelediğinizde de göreceğiniz gibi,tamamen gerçek ve uzun yıllar yapılan bilimsel çalışmaların bir sonucu olan tedavilerdir. Bu gün,yayınlara göre kıyaslarsak, dünyadaki en ileri başarı oranına sahip kanser tedavi metotlarıdır. Bunu başaran bir Türk araştırmacı olan Herbalist Atabay Güveloğlu'dur. İspatı ise ortadadır.

GÜVELOĞLU'NUN BİTKİSEL İLAÇLARLA KANSER TEDAVİ YÖNTEMLERİ ŞU ANDA EN İLERİ ÜLKELERİN TEDAVİ YÖNTEMLERİNDEN DAHA BAŞARILIDIR .


İŞTE; ATABAY GÜVELOĞLU'NA GÖNDERİLEN KANSERLİ BİR HASTANIN (Multipl myelom) ABD DEKİ KIZININ TEŞEKKÜR E-MAİLİNİ AŞAĞIDA OLDUĞU GİBİ VERİYORUZ:

----- Original Message -----
From: "asli petek"
To: "atabay_güveloglu"

Subject: Re:Çok teşekkürler


Merhabalar Atabay Bey,
Bugün çokkkk mutluyuz. Annem ilaçlara başlayalı henüz 22 gün oldu. Fakat test zamanı gelmişti yaptırdık ve hiç ilerlememiş hatta bir iki değer gerilemiş çıktı. O kadar şaşırdık ve mutlu olduk ki. Bu kadar çabuk sonuç almak mümkün mü? Morali öyle düzeldi ki, simdi şevkle devam ediyor ilaçlara. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. çok çok teşekkürler. acaba gerçekten tamamen biter mi 6 ayın sonunda? Bize öyle ümit verdiniz ki en zor anımızda. Minnettarız. Size sağlıklı günler diliyorum.
İyi çalışmalar.
Asli Petek

Hiç yorum yok: